Νέο Jeep Wrangler Polar Edition

Μια νέα ειδική έκδοση του Wrangler, την Polar Edition θα παρουσιάσει η Jeep, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις ακραίες καιρικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν την περιοχή της Ανταρκτικής. Εξωτερικά, το λογότυπο «Polar» φέρει τις συντεταγμένες 78° S και 106° E που αντιστοιχούν στη θέση του Vostok στην Ανταρκτική, όπου καταγραφεί η χαμηλότερη θερμοκρασία των -89,2 βαθμών Κελσίου. Επιπλέον, το Wrangler Polar διακρίνεται από τη νέα μάσκα με το μαύρο περίγραμμα στις γρίλιες και στα φωτιστικά σώματα, το καπό με τα φουσκώματα, την σκληρή οροφή στο χρώμα του αμαξώματος και τις νέας σχεδίασης ζάντες των 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό του Wrangler Polar υπάρχουν μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με λευκές ραφές και το σχέδιο Polar, ενώ επενδύσεις στο ταμπλό, στις πόρτες και στο τιμόνι είναι λευκού γυαλιστερού χρώματος, παραπέμποντας στις παγωμένες επιφάνειες της Αρκτικής.

Το περιορισμένης παραγωγής αυτό μοντέλο της Jeep εφοδιάζεται με το ντίζελ κινητήρα των 2.8 λίτρων απόδοσης 200 ίππων και 460 Nm ροπής (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο), ή με τον V6 3.6 λίτρων βενζίνης απόδοσης 284 ίππων και 347 Nm ροπής (με αυτόματο κιβώτιο). 

Δείτε ακόμα6 νέα σκληροτράχηλα Jeep για το Moab Easter Safari

Get it on Google Play Download on the App Store