Έρχεται το νέο 4θυρο κουπέ επιδόσεων της Kia! (+video)

Στα τέλη της εβδομάδας ανοίγει τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και εκεί, η Kia θα μας παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο 4θυρο κουπέ, για το οποίο σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser βίντεο.

Στο teaser βίντεο της Kia φαίνονται κάποια από τα στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τα LED φώτα του, η κυψελωτή γρίλια της μάσκας, οι αεραγωγοί και εισαγωγές, αλλά και στο εσωτερικό η hi-tech και πολυτελής εικόνα του, αλλά και το γεγονός ότι θα έχει αυτόματο κιβώτιο.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες εικόνες από το νέο Kia Picanto

Από εκεί και πέρα, με βάση τα όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή από πληροφορίες από το εξωτερικό, το νέο μοντέλο της Kia θα είναι και το γρηγορότερο μοντέλο της, το οποίο θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο GT4 Stinger του 2014.

Επίσης, με βάση στοιχεια που έχουν διαρρεύσει πριν λίγους μήνες από την Kia, για το 0-100 χλμ./ώρα το αυτοκίνητο θα απαιτεί μόνο 5,1 δευτερόλεπτά, ενώ η τελική του ταχύτητα θα αγγίζει τα 244 χλμ./ώρα. Προς το παρόν, ο κινητήρας που θα φέρει δεν είναι γνωστός και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν για την παρουσία του biturboV6 των 3,3 λίτρων της Hyundai-Kia.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα για το νέο αυτό και άκρως ενδιαφέρον μοντέλο θα γνωρίζουμε μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, όταν και θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στην Έκθεση του Ντιτρόιτ.

Get it on Google Play Download on the App Store