Έτσι θα είναι το μελλοντικό Kia cee’d

Η Kia θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 12 Σεπτεμβρίου για το κοινό και για αυτό το λόγο στο περίπτερό της θα έχει ένα νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο με έμφαση στην σχεδίαση.

Δείτε ακόμη: Νέα πατέντα προδίδει τις προθέσεις της Mazda

Όπως λέει η ίδια η Kia το πρωτότυπό της είναι σχεδιασμένο στο σχεδιαστικό της κέντρο στην Φρανκφούρτη, μόλις 500 μέτρα μακριά από εκεί που θα γίνει η έκθεση αυτοκινήτου και μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι το μελλοντικό Kia cee’d.

Κάτι που ίσως σημαίνει και αλλαγή φιλοσοφίας για το μικρομεσαίο μοντέλο της μάρκας, καθώς το πρωτότυπο παρουσιάζει ένα νέο στυλ αμαξώματος, που θυμίζει station wagon με coupe χαρακτηριστικά (κάτι σαν sportbrake) ή χάτσμπακ με επιμηκυμένο πίσω μέρος αν θέλετε. Όπως λένε οι σχεδιαστές του, έχει δημιουργηθεί για τη νέα γενιά οδηγών και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις προτεραιότητές της.

Διαβάστε επίσης: Νέο κινέζικο compact SUV για την Ευρώπη

Προς το παρόν αυτή η εικόνα πιο πάνω είναι και η μοναδική που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Kiaκαι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε το εμπρός μέρος του πρωτότυπου αλλά και το εσωτερικό, το οποίο εξάλλου θα μας αποκαλύψει σε ένα βαθμό και το πώς θα είναι το μελλοντικό cee’d.

Get it on Google Play Download on the App Store