Ημερήσια κρουαζιέρα στην Σύμη με την Poseidon cruises

Γνωρίστε εν πλω το αριστοκρατικό νησί των Δωδεκανήσων, την Σύμη με τις υπέροχες παραλίες, αμμώδεις ή βοτσαλωτές, κοσμικές ή απομονωμένες μέσω των ημερήσιων κρουαζιέρων που κάνει  το παραδοσιακό καΐκι POSEIDON, με τον καπετάν Γιάννη να σαλπάρει από τον Γιαλό και να σας ξεναγεί στις κρυμμένες ομορφιές του νησιού.

Ο καπετάν Γιάννης -ιδιοκτήτης του παραδοσιακού σκάφους POSEIDON– γνωρίζει όλα τα λιμανάκια, τους κόλπους και τα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού και σας προσφέρει την καλύτερη και πληρέστερη ξενάγηση, καθώς κάνει τον γύρο του νησιού τα τελευταία 20 χρόνια! Εκτός από καπετάνιος είναι και καταπληκτικός μάγειρας, καθώς ο ίδιος επιμελείται και το μενού που προσφέρεται στη διάρκεια της εκδρομής.

Το σκάφος POSEIDON πραγματοποιεί καθημερινά τον Γύρο του νησιού. Αναχωρεί από το λιμάνι στις 10:30 π.μ. και επιστρέφει στις 17:30 μ.μ, με μέγιστο αριθμό επιβατών 75 άτομα.

Παράλληλα, το σκάφος POSEIDON προσφέρεται και για να υλοποιήσετε τον παραμυθένιο γάμο σας, παρουσία των αγαπημένων προσώπων σας, μεταφέροντας τους καλεσμένους σας, στο εκκλησάκι που έχετε επιλέξει για το ιερό μυστήριο.

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 22460 71 329

Κινητό: 6973 22 02 15

Email: fos@symitrip.com

Get it on Google Play Download on the App Store