Νέα Lada Vesta Sport και Vesta Cross Sedan – SW Concept

Μαζί με το νέο μικρό SUV XCODE, η Lada παρουσιάζει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας τρεις νέες πρωτότυπες εκδόσεις του Vesta, τις Sport και Cross σε Sedan και SW αμάξωμα.

Ξεκινώντας από το Vesta Sport Concept, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του διακρίνεται για τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση αλλά και στα μηχανικά μέρη. Εξωτερικά έχει αποκτήσει πιο δυναμική εμφάνιση μέσω των ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων και μάσκας, του εμπρός σπόιλερ, της αεροτομής στο πίσω καπό, του διαχύτη και των προσθηκών στα μασπιέ.

Επιπλέον, εφοδιάζεται με 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου και διπλές τραπεζοειδείς σκουρόχρωμες απολήξεις της εξάτμισης. Τον σπορ προφίλ του ενισχύουν με την σειρά τους η αγωνιστική χαμηλωμένη ανάρτηση και τα δισκόφρενα εμπρός – πίσω με τις κόκκινες δαγκάνες. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στον κινητήρα, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι crossover εκδόσεις του Vesta, τόσο με το σεντάν αμάξωμα όσο και με το station wagon. Αμφότερα διακρίνονται εξωτερικά από τα πλαστικά προστατευτικά χαμηλά στους προφυλακτήρες (με τις ασημί ποδιές), στα μασπιέ και στους θόλους των τροχών. Επίσης, διαθέτουν ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό με τα πορτοκαλί διακοσμητικά στο χρώμα του αμαξώματος που βρίσκονται στο ταμπλό, κονσόλα και πόρτες. Τα καθίσματα διαθέτουν δερμάτινες επενδύσεις με τριχρωμία μαύρου – άσπρου – πορτοκαλί, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλούσιος.

Get it on Google Play Download on the App Store