Ακόμα πιο σκληροτράχηλο Lada Niva Bronto

H Lada λανσάρισε στην αγορά της Ρωσίας μια νέα κορυφαία έκδοση του αειθαλούς εκτός δρόμου μοντέλου της, το Niva Bronto, το οποίο είναι φορτωμένο με διάφορα αξεσουάρ και έχει νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, που τονίζουν τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του.

Διαβάστε ακόμα: Ρεκόρ με Lada στο Nurburgring (+video)

Το Niva Bronto ξεχωρίζει εξωτερικά από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών με τα χωμάτινα ελαστικά διαστάσεων 235/75, τους μαύρους προφυλακτήρες και τα προστατευτικά γύρω από τους θόλους των τροχών και τα μαρσπιέ, τη μαύρη μάσκα και της ίδιας απόχρωσης καθρέπτες και ράγες οροφής. Επιπλέον, το Niva Bronto διαθέτει αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 35 χιλιοστά (240 χλστ.), νέα ελατήρια και αμορτισέρ και ενισχυμένο πίσω άξονα για ακόμα μεγαλύτερες ικανότητες κίνησης σε δύσβατα σημεία.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται ABS, air condition, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικοί καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα, προβολείς ομίχλης, κ.λπ. Οι τιμές του Niva Bronto ξεκινούν από 666.000 ρούβλια (9.723 ευρώ).

Διαβάστε ακόμα: Mercedes X-Class: Αναλυτικά οι τιμές στην Ελλάδα

Την κίνηση του Niva Bronto αναλαμβάνει το γνωστό μοτέρ βενζίνης των 1.7 λτ. απόδοσης 83 ίππων και 129 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 18,0 δλ., τελική ταχύτητα 137 χλμ./ώρα και κατανάλωση 12,0 λτ./100 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store