Πρώτη κατασκοπευτική εικόνα της Lamborghini Urus

Το ότι η Lamborghini ετοιμάζει SUV το ξέρουμε εδώ και καιρό. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι πως έχουν κατασκευαστεί ήδη κάποια πρωτότυπα προπαραγωγής τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Και ο κατασκοπευτικός φακός που είναι παντού, έπιασε ένα από αυτά τα πρωτότυπα, να ξαποσταίνει σε χώρο στάθμευσης αεροδρομίου.

Το SUV της Lamborghini ονόματι Urus αναμένεται αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το 2018 και όπως φαίνεται το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι, αφού η ιταλική μάρκα, κάνει ήδη δοκιμές σε δημόσιους δρόμους.

Δείτε ακόμη: Honda Civic ταπεινώνει Lamborghini Aventador (+video)

Αδιάψευστος μάρτυρας η παραπάνω εικόνα η οποία είναι δημοσιευμένη από τον Rowan Horncastle, δημοσιογράφο του περιοδικού Top Gear, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον… ταύρο στο αεροδρόμιο του Μονάχου και δεν έχασε την ευκαιρία να αποθανατίσει τη στιγμή και φυσικά να δημοσιεύσει την φωτογραφία.

Όπως φαίνεται από αυτήν και παρά το έντονο καμουφλάζ, οι γραμμές της Lamborghini Urus θα είναι κοντά με αυτές των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας, με τα φώτα να θυμίζουν ελαφρώς Huracan και τη μάσκα να ακολουθεί λίγο αυτήν της Aventador.

Πληροφορίες προς το παρόν δεν υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως για παράδειγμα αν βασίζεται επάνω σε υπάρχουσα πλατφόρμα του ομίλου ή σε νέα αποκλειστικά κατασκευασμένη για αυτήν. Όπως λένε όμως γερμανικά δημοσιεύματα η Urus θα εφοδιάζεται με διπλοτούρμπινο κινητήρα V8 550+ ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store