H πιο γρήγορη Lambo θα βρίσκεται στη Γενεύη

Ο πόλεμος των supercars συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μετά την αντικαταστάτρια της Ferrari Enzo (F150), τη νέα Porsche 918, τη McLaren P1 και τα σχέδια του Ηοracio Pagani για κάτι πιο «ειδικό» από την Huayra, η Lamborghini είναι εκείνη που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση ενός μοντέλου με ξεχωριστό χαρακτήρα με το οποίο θα γιορτάσει παράλληλα τα 50ά της γενέθλια.

Το project που ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Sant’Agata, θα παρουσιαστεί επίσημα στην προσεχή έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα και οι πρώτες πληροφορίες το θέλουν να είναι το πιο γρήγορο μοντέλο που έχει φτιαχτεί ποτέ από την εταιρεία. Μιλάμε για ένα supercar που θα είναι πιο γρήγορο από την αποκλειστικά για χρήση σε πίστα Sesto Elemento και θα μπορεί να κυκλοφορήσει κανονικά και στους δρόμους, βασιζόμενο στην Aventador.

Όπως συμβαίνει πάντα με τέτοια ξεχωριστά μοντέλα της Lamborghini (Reventon, Sesto Elemento), το νέο υπερόπλο της θα είναι και εκείνο περιορισμένης παραγωγής. Περισσότερα στις 5 Μαρτίου από την έκθεση της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store