Η Lamborghini ετοιμάζει πέντε νέες εκδόσεις της Huracan!

56
|

Έχοντας στόχο να συνεχίσει να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων από χρονιά σε χρονιά, η Lamborghini ετοιμάζεται να μας φέρει όχι 1, αλλά 5 νέες εκδόσεις της Huracan, η οποία ήδη έχει στη γκάμα της 4 διαφορετικές επιλογές.

Αυτή τη στιγμή, ο αγοραστής μιας Lamborghini Huracan μπορεί να επιλέξει μεταξύ της ολοκαινούργιας, πισωκίνητης Huracan LP 580-2, των τετρακίνητων Huracan LP 610-4 και LP 610-4 Spyder, αλλά και της αγωνιστικής Huracan LP 620-2 Super Trofeo.

Σύντομα, ωστόσο, οι επιλογές θα είναι περισσότερες, αφού ο Πρόεδρος της Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, σε δηλώσεις του τόνισε ότι 5 νέες εκδόσεις της Huracan βρίσκονται προ των πυλών. Ανάμεσα στις νέες Huracan, θα βρίσκεται η Spyder (ανοικτή) έκδοση της νέας πισωκίνητης Huracan LP 580-2, αλλά και μια νέα top έκδοση Superveloce ή Superleggera. Η έκδοση αυτή θα είναι και η πιο ελαφριά και γρήγορη στη γκάμα.

Περαιτέρω λεπτομέρειες το αφεντικό της Lamborghini δεν έδωσε για το ποιες θα είναι οι υπόλοιπες εκδόσεις, ωστόσο ο κ. Βίνκελμαν τόνισε ότι υπάρχουν πολλές ιδέες που έχουν ήδη δρομολογηθεί, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι νέες Huracan να είναι ακόμη και περισσότερες από 5 στο μέλλον.