Νέα Lamborghini Aventador Miura Homage με 700 ίππους

Για τον εορτασμό των 50 ετών από την πρώτη παρουσίαση της Miura, η Lamborghini παρουσιάζει τη νέα Aventador Miura Homage, που αποτίνει φόρο τιμής στη θρυλική Lamborghini Miura της δεκαετίας του ’60. Η συλλεκτική Aventador Miura Homage θα κατασκευαστεί σε μόνο 50 μονάδες, με τις περισσότερες από αυτές να έχουν ήδη προπωληθεί!

Εξωτερικά η ειδική αυτή έκδοση της Aventador διακρίνεται από το δίχρωμο αμάξωμα σε αποχρώσεις πορτοκαλί και χρυσού, όπως ακριβώς στην κλασική Lamborghini Miura SV. Παράλληλα, για όσους δεν προτιμούν αυτό το συνδυασμό θα υπάρχουν διαθέσιμες και 5 άλλες χρωματικές επιλογές που θα προέλθουν και πάλι από τη Miura. Επιπλέον, εφοδιάζεται με ζάντες 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω, σε ματ ασημί ή χρυσό χρώμα, μαζί με ειδικά λογότυπα στο αμάξωμα.

Στο εσωτερικό της Lamborghini Aventador Miura Homage, ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ μαύρου ή σκούρου γκρι δέρματος, που συνδυάζεται με ειδικές ραφές και επενδύσεις από ανθρακονήματα στο ταμπλό, την κονσόλα και τις πόρτες.

Όσον αφορά τον κινητήρα, η Aventador όπως και η Lamborghini Miura διαθέτει ένα 12κύλινδρο ατμοσφαιρικό μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 6,5 λίτρων. Η απόδοσή του είναι στους 700 ίππους και 690 Nm ροπής, οι οποίοι προσφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ έχει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 350 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store