Ανανεωμένη Lancia Delta στη Φρανκφούρτη

Την ανανεωμένη έκδοση της Delta θα παρουσιάσει η Lancia στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η οποία παρά τις μικρές εξωτερικές της διαφορές, διακρίνεται και πάλι για την ξεχωριστή εκλεπτυσμένη αισθητική της.

Αυτές οι διαφορές εστιάζονται αποκλειστικά και μόνο στα βαμμένα πλέον -στο χρώμα του αμαξώματος- πλαϊνά μαρσπιέ καθώς και στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων ενώ η διπλή απόληξη των εξατμίσεων είναι τώρα ορατή στο πίσω μέρος στα πρότυπα της έκδοσης Momo Design που είχε παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο.

Στο εσωτερικό της η ανανεωμένη Delta εκσυγχρονίστηκε αισθητικά με τις διαφορές να εστιάζονται στον ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, την κεντρική κονσόλα που διαθέτει πλέον μαύρη γυαλιστερή επένδυση και νέους διακόπτες αλλά και στο νέο display στην οθόνη του συστήματος κλιματισμού.

Παράλληλα η ανανεωμένη Delta θα είναι διαθέσιμη ανάλογα με την αγορά σε 4 επίπεδα εξοπλισμού και θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με τον 1.4 λίτρων βενζινοκινητήρα Turbo T-Jet των 120 ίππων (και έκδοση LPG) αλλά και τον MultiJet κινητήρα πετρελαίου των 1.6 λίτρων με απόδοση 105 ή 120 ίππων.   

Οι πωλήσεις της ανανεωμένης Lancia Delta θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2014.

Get it on Google Play Download on the App Store