Νέα Lancia Ypsilon και Delta MOMODESIGN

Η Lancia εμπλουτίζει τη γκάμα της με τις νέες εκδόσεις Ypsilon S MOMODESIGN και Delta S MOMODESIGN, οι οποίες ξεχωρίζουν για την πιο σπορτίφ εμφάνισή τους. Πιο αναλυτικά η μικρή Lancia ξεχωρίζει από τη διχρωμία μπλε – ματ γκρι, τα λογότυπα «MOMODESIGN» στις μεσαίες κολόνες, τον πιο σπορτίφ πίσω προφυλακτήρα και τις σκούρες ματ ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών (στάνταρ 15 ινστών). Λογότυπα MOMODESIGN υπάρχουν και στο εσωτερικό με τις νέες επενδύσεις και το δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και τιμόνι. Η Lancia Ypsilon S MOMODESIGN εφοδιάζεται με όλους τους γνωστούς κινητήρες των 1.2 λίτρων 69 HP, 0.9 TwinAir 85 HP και 1.3 Multijet II 95 HP.

Νέα έκδοση είναι και η Lancia Ypsilon Elefantino που διακρίνεται από τη διχρωμία τιρκουάζ – μαύρου εξωτερικά, ενώ και στο σκουρόχρωμο εσωτερικό υπάρχουν τιρκουάζ λεπτομέρειες όπως είναι στις ραφές των καθισμάτων, του δερμάτινου επιλογέα ταχυτήτων και τιμονιού.

Όσον αφορά στη Delta S MOMODESIGN φέρει αλλαγές στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ, έχει σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, ζάντες 18 ιντσών και προσφέρεται σε δύο νέα χρώματα, το Anthracite Grey και Anthracite Grey/Eclipse Black. Ανάλογες στιλιστικές αλλαγές συναντώνται και στο εσωτερικό με το κίτρινο ταχύμετρο να δίνει μια πιο σπορτίφ νότα. Οι κινητήρες που συνοδεύουν τη νέα αυτή έκδοση είναι οι 1.4 TurboJet 120 HP, 1.6 Multijet 120 HP και 1.9 TwinTurbo Multijet 190 HP. 

Get it on Google Play Download on the App Store