Ανανεωμένο Range Rover και με νέο κινητήρα 550 ίππων

Το ανανεωμένο Range Rover παρουσίασε η Land Rover, το οποίο διαθέτει νέους κινητήρες και ακόμα υψηλότερη τεχνολογία, πολυτέλεια και ασφάλεια.

Πλέον, το ισχυρότερο Range Rover είναι το νέο SVAutobiography Dynamic, το οποίο τροφοδοτείται με τον 5.0 λτ. V8 κινητήρα των 550 ίππων και 680 Nm ροπής, ο οποίος προέρχεται από το Range Rover Sport SVR και σε συνδυασμό με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,4 δευτερόλεπτα.

Παράλληλα, το κορυφαίο Range Rover SVAutobiography Dynamic εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 21 και 22 ιντσών, είναι το πρώτο Range Rover με κόκκινες δαγκάνες και φρένα της Brembo, ενώ διαθέτει ακόμα αλλαγές στο στήσιμο της ανάρτησης και χαμήλωμα 8 χιλιοστών.

Νέα προσθήκη στην γκάμα των κινητήρων του ανανεωμένου Range Rover αποτελεί και ο 3.0 λτ. V6 βενζινοκινητήρας με κομπρέσσορα από την Jaguar F-Type. Το μηχανικό αυτό σύνολο αποδίδει 340 ίππους και 450 Nm ροπής, προσφέροντας ένα αρκετά γρήγορο 0-100 χλμ./ώρα σε 7,1 δευτερόλεπτα στο βαρύ Range Rover, αλλά και δίνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική αγοράς έναντι του 3λιτρου diesel των 258 ίππων.

Εκτός των παραπάνω, η Land Rover προσφέρει πλέον σε όλα τα ανανεωμένα Range Rover μια σειρά από νέες τεχνολογίες ασφαλείας (προηγμένο Σύστημα προειδοποίησης αυτοκινήτου στο τυφλό σημείο, Αυτόματος περιορισμός της ταχύτητας με βάση τα όρια κ.λπ.).

Αντίστοιχα, το νεότερο σύστημα πολυμέσων InControl Touch Pro, με οθόνη αφής 10 ιντσών και δυνατότητα ελέγχου μιας σειράς λειτουργιών του αυτοκινήτου (π.χ. τα θερμαινόμενα-ψυχώμενα καθίσματα) από το smartphone του ιδιοκτήτη, προστίθεται πλέον στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου Range Rover.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store