Το Land Rover Defender επιστρέφει με 405 άλογα!

Η παραγωγή του Land Rover Defender είχε σταματήσει πριν δύο χρόνια και όπως είναι λογικό όλοι πιστέψαμε πως δεν θα μας απασχολήσει ξανά ως νέο μοντέλο. Και όμως ήρθε η ίδια η Land Rover να μας διαψεύσει με την παρουσίαση μίας νέας έκδοσής του με 405 άλογα.

Δείτε ακόμη: Τι αλλάζει στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων με ιστορικές πινακίδες;

Συγκεκριμένα έχουμε να κάνουμε με μία νέα έκδοση του Defender η οποία θα παραχθεί σε μόλις 150 μονάδες, η οποία θα έχει κάτω από το καπό της μοτέρ 5.0 λτ. V8το οποίο θα αποδίδει 405 ίππους.

Σκοπός της συγκεκριμένη αυτής έκδοσης είναι η βρετανική μάρκα να γιορτάσει τα 70 χρόνια από την δημιουργία της. Το Land Rover Defender Works V8, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις μεταξονίου τις 90 και 110 και θα είναι διαθέσιμο για αγορά από την Land Rover Classic έναντι του ποσού των 150.000 λιρών (170.000 ευρώ).

Διαβάστε επίσης: Προβολείς ομίχλης: Πότε επιτρέπεται να τους ανάβουμε;

Φυσικά το Defender Works V8 δεν έχει να επιδείξει μόνο το μοτέρ, αλλά και αλλαγές τόσο στην εμφάνισή του με νέα χρώματα και νέα σχέδια ζαντών αλλά και στο εσωτερικό του όπου έχει να επιδείξει δερμάτινες επενδύσεις και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Get it on Google Play Download on the App Store