Νέο Lexus LF-NC Crossover Concept

Το νέο μεσαίο πρωτότυπο crossover LF-NC παρουσιάζει τη Lexus με την, το οποίο προκαλεί αίσθηση με την αρκετά ιδιαίτερη και «εξωγήινη» εξωτερική του εμφάνιση, από όποια πλευρά και να το δει κανείς. Η τεράστια εμπρός μάσκα έρχεται σε αντίθεση με τα πολύ μικρά και στενά φωτιστικά σώματα, ενώ τα φώτα ημέρας LED μοιάζουν λες και σχίζουν τον προφυλακτήρα με τους μεγάλους κάθετους αεραγωγούς. Οι έντονες πτυχές  στο πλαϊνό τμήμα, η χαμηλή οροφή και τα πίσω φτερά με τους αεραγωγούς συμπληρώνουν με την σειρά τους την ιδιόρρυθμη εμφάνισή του.

Στο εσωτερικό του Lexus LF-NC Crossover Concept την πολυγωνική αισθητική του αμαξώματος ακολουθεί η κονσόλα, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα είναι σαφώς πιο… γήινης αισθητικής, αφού η Lexus αναφέρει ότι το εσωτερικό είναι εστιασμένο στον οδηγό. Ωστόσο τα χειριστήρια αφής με τους ηλεκτροστατικούς διακόπτες είναι μάλλον βγαλμένα από το -όχι τόσο μακρινό- μέλλον.

Για τα μηχανικά μέρη το μόνο που αναφέρεται επίσημα είναι ότι το Lexus LF-NC εφοδιάζεται με μια νέα παραλλαγή του συστήματος Lexus Hybrid Drive ειδικά εξελιγμένη για υψηλών επιδόσεων SUV.  

Get it on Google Play Download on the App Store