Στη Γενεύη τα Lexus RC 300h F SPORT και RC 350 F SPORT

Το νέο σπορ κουπέ Lexus RS θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει η ακόμα πιο δυναμική έκδοση F SPORT με τις αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις. Πιο αναλυτικά τόσο το RC 300h F SPORT και 350 F SPORT φέρουν πιο διαφορετικής σχεδίαση προφυλακτήρες, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με σκούρο φινίρισμα και 10 ακτίνες και τρία ειδικά χρώματα, τα White Nova, Orange και Blue.

Στο εσωτερικό υπάρχει τιμόνι και επιλογέας ταχυτήτων F SPORT με διάτρητο δέρμα, σπορτίφ καθίσματα με δερμάτινες ταπετσαρίες χρώματος Dark Rose, πεντάλ αλουμινίου, μαύρη οροφή και μεταλλικές επενδύσεις σε ταμπλό και πόρτες.

Αλλαγές υπάρχουν και στην ρύθμιση της ανάρτησης με τα διπλά ψαλίδια εμπρός και τους πολλαπλούς συνδέσμους πίσω για πιο δυναμική συμπεριφορά χωρίς να λειτουργεί εις βάρος της άνεσης, ενώ προαιρετικά είναι διαθέσιμη η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Adaptive Variable Suspension (AVS).

Από πλευράς απόδοσης δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τις πιο «απλές» εκδόσεις και έτσι το RC 300h F SPORT τροφοδοτείται με υβριδικό σύνολο το οποίο περιλαμβάνει ένα μηχανικό σύνολο 2.5 λίτρων 178 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 143 ίππων, συνδυαστικής απόδοσης 220 ίππων. Πιο ισχυρό είναι το RC 350 F SPORT με τον V6 των 3.5 λίτρων απόδοσης 318 ίππων με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Sport Direct Shift (SDS).

Get it on Google Play Download on the App Store