Νέα Lexus CT Sport και IS Sport με πιο αγριεμένη εμφάνιση

Η Lexus πρόσθεσε τη νέα έκδοση Sport για τα μοντέλα της CT και IS, τα οποία θα λανσαριστούν στην Ευρώπη μέσα στον Σεπτέμβρη. Πιο αναλυτικά, τα Lexus 200t Sport, IS 300h Sport και CT 200h Sport περιλαμβάνουν σπορτίφ χαρακτηριστικά στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, που τους προσδίδουν πιο δυναμική εμφάνιση.

Το CT 200h Sport διαθέτει μαύρες ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 16 και 17 ιντσών, μαύρους καθρέπτες, όπως επίσης και μαύρη μάσκα και διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Προαιρετικά προσφέρεται και μαύρη οροφή. Στο εσωτερικό του υπάρχουν νέες επενδύσεις, ενώ για το αμάξωμα η γκάμα των χρωμάτων περιλαμβάνει εννέα διαφορετικά χρώματα, μεταξύ των οποίων είναι τα Sonic Titanium, Sonic White, Silver, Red και Graphite Black.

Το μεγαλύτερο και με πιο δυναμική εμφάνιση IS Sport ξεχωρίζει και αυτό από τις αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 18 ιντσών, τους μαύρους καθρέπτες και τη μαύρη μάσκα. Στο εσωτερικό του διακρίνονται οι νέες επενδύσεις και οι ραφές σε αντίθετο χρωματισμό. Όσο για το αμάξωμα προσφέρονται οκτώ χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των Sonic White, Red, Satin Silver, και Starlight Black.

 

Get it on Google Play Download on the App Store