Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Maserati Ghibli GranLusso

Η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης Maserati Ghibli και κυρίως της νέας έκδοση GranLusso. Το νέο μοντέλο ξεχωρίζει με τις στυλιστικές του αλλαγές, ενώ η ιταλική εταιρεία ανακοινώνει ότι έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις και στην αεροδυναμική της, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Πόσα supercars και υπέρ-πολυτελή αυτοκίνητα έχουν πωληθεί στην Ελλάδα το 2017;

Σε ό,τι αφορά λοιπόν το αμάξωμα, η νέα Ghibli GranLusso αποκτά έναν επανασχεδιασμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με ενθέσεις χρωμίου, αλλαγμένη γρίλια επίσης με περισσότερο χρώμιο, πλαϊνές ποδιές βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς και νέο πίσω προφυλακτήρα.

Αλλαγές έχουμε και στην τεχνολογία των φώτων, αφού η Ghibli GranLusso αποκτά τους πλήρως προσαρμοζόμενους LED εμπρόσθιους προβολείς, που προσφέρουν ακόμη καλύτερη ορατότητα τη νύχτα. Επίσης, στάνταρ είναι νέα συστήματα ασφαλείας, που δίνουν και μια γεύση από αυτόνομη οδήγηση, χωρίς πάντως η Maserati προς το παρόν να τα αποκαλύπτει.

Διαβάστε ακόμα: Maserati Levante με 500 άλογα από τη Novitec (+video)

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα στοιχεία για τη νέα Maserati Ghibli GranLusso θα αποκαλυφθούν την Παρασκευή, όταν και το αυτοκίνητο κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Chengdu στην Κίνα.

Get it on Google Play Download on the App Store