Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna

Την πρωτότυπη περιορισμένης παραγωγής Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition concept παρουσιάζει η Maserati, η οποία θα μπει στην παραγωγή το 2014 και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον εν λόγω διάσημο ιταλικό οίκο μόδας πολυτελείας. Η δυναμική μεγάλη Maserati φέρει ορισμένες μοναδικές «πινελιές» στο αμάξωμα και στο εσωτερικό. Εξωτερικά διαθέτει μια ειδική βαφή στο αμάξωμα που σύμφωνα με τη Maserati προσομοιώνει τη ρευστότητα και την καθαρότητα του μετάλλου, με την χρήση εξαιρετικά λεπτών χρωστικών αλουμινίου, που ενισχύονται από ένα γυαλιστερό μαύρο βερνίκι και δημιουργούν την αίσθηση του βάθους.

Στο εσωτερικό της Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition concept ο διάκοσμος και τα χρώματα που επιλέχθηκαν συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο. Οι αποχρώσεις του καφέ και το γκρι παραπέμπουν στις τελευταίες συλλογές μόδας για άνδρες του οίκου Ermenegildo Zegna, ενώ τα καθίσματα, οι επενδύσεις των θυρών και η οροφή έχουν επενδυθεί από υψηλής ποιότητας μαλακό δέρμα με βελούδινο λαμπερό ύφασμα.

Όσο για τη μήκους 5,3 μέτρων επιβλητική Quattroporte να υπενθυμίσουμε ότι εφοδιάζεται με V6 3.0 λίτρων κινητήρα ισχύος 410 ίππων και με V8 3.8 λτ. απόδοσης 530 ίππων.  

Get it on Google Play Download on the App Store