Ανανεωμένο Mazda MX-5

Για δεύτερη φορά στην 7ετή του παρουσία, το τρίτης γενιάς Mazda MX-5 δέχεται ένα ελαφρύ φρεσκάρισμα. Εξωτερικά το δημοφιλές ιαπωνικό ρόουντστερ ενσωματώνει ένα ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, με προφυλακτήρα που φιλοξενεί μεγαλύτερη εισαγωγή και νέες θέσεις για τους προβολείς ομίχλης. Παράλληλα, έχει προστεθεί και ένα αεροδυναμικό σπόιλερ, που βοηθά το ανανεωμένο ΜΧ-5 να δείχνει πιο δυναμικό από πριν. Διαθέσιμος επίσης είναι ένας νέος εξωτερικός γκρι χρωματισμός (DolphinGrayMica), αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό, ένα δερμάτινο σαλόνι με νέο χρωματισμό θα βρίσκεται στην λίστα των προαιρετικών στοιχείων του MX-5, όπως και νέοι χρωματισμοί για το τιμόνι και την κεντρική επένδυση του ταμπλό. Για ακόμη πιο σπορτίφ οδικά χαρακτηριστικά, οι μηχανικοί της Mazda επενέβησαν στην παροχή της ροπής και στα φρένα. Παράλληλα διαθέτει Ενεργό Καπό, το οποίο ανασηκώνεται ελαφρώς σε περίπτωση σύγκρουσης με πεζό, για να μειώσει τον τραυματισμό του πεζού.

 Έπειτα, η Mazda αναφέρει ότι έχει μειώσει ελαφρώς το βάρος του αυτοκινήτου, ενώ οι μηχανικοί της προχώρησαν σε εκ νέου προγραμματισμό της παροχής της διαθέσιμης ροπής του 2λιτρου κινητήρα για να ελεγχθεί η επιτάχυνση πάνω στη στροφή. Τέλος έχει βελτιωθεί και το σύστημα πέδησης ώστε να παρέχεται καλύτερος έλεγχος κατά τη μετατόπιση του φορτίου στον εμπρός ή πίσω άξονα.

Get it on Google Play Download on the App Store