Νέα ειδική έκδοση για τη McLaren 570S

Η McLaren 570S Design Editions είναι μία ακόμη ειδική έκδοση του βρετανικού supercar, η οποία θα παραχθεί μόλις σε πέντε μονάδες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σπανιότητά της.

Η McLaren 570S Design Editions έχει μία σειρά από αλλαγές προκειμένου να δικαιολογήσει το ιδιαίτερο της ύπαρξής της. Συγκεκριμένα, είναι βαμμένη στο δικό της μοναδικό χρώμα, το οποίο στις συγκεκριμένες εικόνες είναι το Vermillion Red. Αυτή φυσικά δεν είναι η μόνη αλλαγή της, καθώς εφοδιάζεται με ζάντες πέντε ακτίνων, κόκκινες δαγκάνες φρένων και εξάτμιση Stealth.

Δείτε επίσης: Υπερκόντρα ανάμεσα σε υπεραυτοκίνητα (+video)

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, στο οποίο το σαλόνι είναι επενδεδυμένο με Carbon Black αλκαντάρα και Apex Red Nappa δέρμα, συνθέτοντας ένα μοναδικό look ειδικά για την McLren 570S Design Editions.

Στο μηχανικό κομμάτι τώρα, οι συνολικά πέντε 570S Design Editions που θα κατασκευάσει η McLaren δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με την «ταπεινή» 570S. Θα παίρνουν πνοή από τον 3.8 λτ. twin-turbo, V8 βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 570 ίππους (εξ ου και η ονομασία του μοντέλου) και 600 Nm ροπής.

Διαβάστε επίσης: Τα πάντα για τη McLaren 570S 

Ο κινητήρας συνεργάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Όπως είναι φυσικό οι επιδόσεις της ειδικής έκδοσης είναι ίδιες με αυτές της συμβατικής. Για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 3,2 δλ. ενώ η τελική ταχύτητά της φτάνει στα 328 χλμ./ώρα.

Οι άλλες τέσσερις 570S Design Editions θα έχουν χρώμα Onyx Black, Storm Gray, Ventura Orange και Silica White, ενώ παρά το γεγονός πως μιλάμε για ειδική έκδοση, οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν ότι θέλουν σε επίπεδο εξοπλισμού.

Get it on Google Play Download on the App Store