Δύο νέες ειδικές McLaren για έναν ιδιοκτήτη

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την αυτοκίνηση, ξέρουμε λίγο πολύ το τμήμα McLaren Special Operations (MSO) το οποίο έχει ως σκοπό του να εξατομικεύει και να διαφοροποιεί τα μοντέλα της βρετανικής μάρκας. Αυτή τη φορά το MSOεπανέρχεται στο προσκήνιο με τις MSO R.

Διαβάστε επίσης: Του πάτησε την Lamborghini και τον πάτησε κάτω… (+videos)

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο μοντέλα τα οποίο αποτελούν ειδικές εκδόσεις της 675LT και προορίζονται για τον ίδιο πελάτη. Για αυτό τον λόγο εξάλλου έχουν δεχτεί και τις ίδιες επεμβάσεις από το ειδικό τμήμα της McLaren.

Οι MSO R βασίζονται στην 675LT (στις εκδόσεις Coupe και Spider), ενώ το μοτέρ τους είναι  twin-turbo 3.8 λτ. V8, έχει όμως βελτιωθεί και η ιπποδύναμή του φτάνει τους 690 ίππους. Αυτή ξεσπούν με τη σειρά τους στους πίσω τροχούς, με την βοήθεια αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, 7 σχέσεων.

Εκτός από τις μηχανικές βελτιώσεις, τα δύο βρετανικά supercars διαθέτουν εξωτερικά body kit το οποίο βελτιώνει την αεροδυναμική του αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου ειδικά για την περίσταση, ειδικό χρωματικό συνδυασμό.

Δείτε ακόμη: Honda Civic ντροπιάζει Lamborghini και McLaren (+video)

Όσον αφορά στην καμπίνα τους, εκεί δεσπόζει η επένδυση από αλκαντάρα, τα κόκκινα μπάκετ καθίσματα με το σήμα MSO R, καθώς και μία ειδική πλακέτα που φροντίζει να θυμίζει στον οδηγό και τον συνοδηγό την μοναδικότητα του αυτοκινήτου.

Get it on Google Play Download on the App Store