Ανανέωση για τη Mercedes-AMG GLA 45

Παράλληλα με την παρουσίαση της ανανεωμένης GLA στο Ντιτρόιτ, παρουσιάστηκε και η Mercedes-AMG GLA 45 η οποία ακολουθεί και αυτή τις σχεδιαστικές αλλαγές των απλών εκδόσεων, χωρίς πάντως να έχει να επιδείξει αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Η ανανεωμένη Mercedes-AMG GLA 45 λοιπόν εξακολουθεί να εξοπλίζεται με τον 2.0 λτ. βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 381 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 475 Nm ροπής από τις 2.250 έως και τις 5.000 σ.α.λ. Τιμές που της χαρίζουν 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4.4 δλ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ισχυρότερη Mercedes-AMG GLA 45 με 600 ίππους (+video)

Το μοτέρ συνεργάζεται με το κιβώτιο Speedshift DCT επτά σχέσεων (πλέον η τρίτη και η έβδομη σχέση είναι πιο κοντές) και η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC.

Εκτός από τις μικρές αισθητικές αλλαγές σε φώτα και προφυλακτήρες, η ανανεωμένη GLA 45 έχει να επιδείξει νέο επιλογέα ταχυτήτων στο εσωτερικό και «M» (manual) κουμπί για χειροκίνητες αλλαγές σχέσεων.

Μάλιστα στο εξής θα διατίθεται και με το πακέτο AMG Performance Studio (σε μαύρο χρώμα, διαθέσιμο και στην CLA 45) το οποίο διαθέτει κίτρινες λεπτομέρειες τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ματ ρίγες σε γκρι χρώμα στο αμάξωμα και μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store