Νέα Mercedes SLC RedArt Edition με ξεχωριστό στυλ

.

Η Mercedes δημιουργεί μια νέα σπέσιαλ έκδοση για την SLC, με τη νέα SLC RedArt Edition να τονίζει την εμφάνιση του μικρότερου ρόουντστερ της εταιρείας, αλλά και τον σπορ χαρακτήρα του έχοντας μια σειρά από μοναδικά στοιχεία στο αμάξωμα και το εσωτερικό της. Η νέα έκδοση της SLC είναι διαθέσιμη για τις SLC 180, 200, 250 d, 300 και την AMG SLC 43.

Το πρώτο ξεχωριστό στοιχείο της νέας Mercedes SLC RedArt αφορά στα 2 ειδικά χρώματα, ιριδίζον ασημί και γκρι ματ στα οποία προσφέρεται, που συμπληρώνουν μια παλέτα 8 διαφορετικών χρωμάτων. Παράλληλα, ειδικής σχεδίασης με 5 ακτίνες ή 10 ακτίνες (στην AMG) είναι οι ζάντες 18 ιντσών, που έρχονται σε ασημί μεταλλικό ή μαύρο με κόκκινη ρίγα (μόνο στην AMG) χρώμα.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Mercedes B 180 d 1.5 109 hp 7G-DCT

Επιπλέον των παραπάνω, στο αμάξωμα ξεχωρίζουν οι κόκκινες λεπτομέρειες στον προφυλακτήρα, τη γρίλια της μάσκας, τους πλαϊνούς αεραγωγούς και τον πίσω διαχύτη, ενώ υπάρχουν και κόκκινες δαγκάνες φρένων που αναγράφουν «Mercedes-Benz» με τρυπητούς δίσκους.

Περνώντας στο εσωτερικό, η νέα RedArt έκδοση της Mercedes SLC διαθέτει μια αποκλειστική πολυτελή ταπετσαρία σε μαύρο δέρμα με ασημί δέρμα Nappa, κόκκινες ραφές και το λογότυπο της έκδοσης στα καθίσματα. Υπάρχουν επιπλέον carbon-δερμάτινες επενδύσεις στο σπορ τιμόνι, τον επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και στα προσκέφαλα.

Δείτε ακόμα: Έτσι κατασκευάζει τα μοτέρ η Mercedes-AMG (+video)

Προαιρετικά μπορεί να παραγγελθεί και ταπετσαρία σε πλήρως δέρμα Nappa. Τα υπόλοιπα στοιχεία που ξεχωρίζουν τη νέα έκδοση στο εσωτερικό της αφορούν στις επενδύσεις από αλουμίνιο στην κονσόλα με σκούρο ανθρακόνημα, αλλά και στα πατάκια με λογότυπα και κόκκινες ραφές.

Στην περίπτωση της κορυφαίας Mercedes-AMG SLC 43 RedArt, το εσωτερικό διαθέτει πάλι μαύρο δέρμα και ασημί δέρμα Nappa με λογότυπα στα καθίσματα, ενώ προαιρετικά μπορούν να επιλεγούν ταπετσαρίες σε δέρμα Nappa/συνθετικό microfibre. Το τιμόνι έρχεται με carbon και δέρμα, ο επιλογέας ταχυτήτων διαθέτει δέρμα Nappa, ενώ και εδώ υπάρχουν επενδύσεις στην κονσόλα από αλουμίνιο και σκούρο ανθρακόνημα.

Get it on Google Play Download on the App Store