Κορυφαία πολυτέλεια από τη νέα Mercedes SL designo Edition

Θέλοντας να τονίσει τον πολυτελή χαρακτήρα της SL, η Mercedes παρουσιάζει τη νέα έκδοση designo Edition, η οποία ξεχωρίζει με το μοναδικό της στυλ, αλλά με τα top luxury υλικά με τα οποία «ντύνεται» στο εσωτερικό της.

Ειδικά για την εξωτερική της εμφάνιση, η νέα Mercedes SL designo διαθέτει έναν special εξωτερικό μπλε χρωματισμό, ο οποίος συνδυάζεται με χρώμιο στα άκρα του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, ειδικά λογότυπα «designo Edition», αλλά και AMG 10 ακτινών σφυρήλατες ζάντες σε μέγεθος 19 ή 20 ιντσών.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Mercedes-AMG E 63 Estate με 612 άλογα και Drift mode

Στο εσωτερικό, η Mercedes φροντίζει ώστε να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά υλικά και έτσι, τα καθίσματα και οι επενδύσεις των θυρών έρχονται σε έναν συνδυασμό πανάκριβου λευκού/μαύρου δέρματος Nappa με ειδικό σχέδιο, ενώ η οροφή και οι ζώνες είναι επίσης λευκές.

Στην όλη μοναδική ατμόσφαιρα του εσωτερικού συμβάλει και το σπορ τιμόνι που ντύνεται με μαύρο/λευκό δέρμα, ο επιλογέας ταχυτήτων με επένδυση επίσης λευκού δέρματος, ο κρυφός φωτισμός, αλλά και η λευκή πιάνο λάκα επένδυση στην κεντρική κονσόλα.

Διαβάστε ακόμα: Πότε αλλάζει το αυτοκίνητό μου;

Από τη νέα ειδική έκδοση της Mercedes SL δεν λείπουν και τα πλέον προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως το σύστημα PRE SAFE Plus που «προετοιμάζει» τους επιβάτες για μια σύγκρουση μειώνοντας τις πιθανότητες τραυματισμού τους, το ενεργό cruisecontrol, τα αυτόματα φρένα και πολλά άλλα.

Get it on Google Play Download on the App Store