Νέες εκδόσεις White Art για όλες τις compact Mercedes

Η Mercedes λανσάρει στη χώρα μας τις νέες σπέσιαλ εκδόσεις White Art για τα μοντέλα A-Class, B-Class, CLA και GLA, οι οποίες διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό στο αμάξωμα και το εσωτερικό. Ειδικά στην εξωτερική εμφάνιση, ξεχωρίζουν οι κάθετες ρίγες σε λευκό ή μαύρο ματ, που συνδυάζονται με μαύρο, γκρι, ασημί ή λευκό αμάξωμα.


Επίσης, διακρίνονται και τα λογότυπα «Edition» στα φτερά, αλλά και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών στις Mercedes A-Class, B-Class και CLA, με την GLA να αποκτά 19άρες μαύρες ζάντες ίδιας σχεδίασης.

Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια τονίζεται από τα δέρματα στα σπορ καθίσματα με ρίγες σε λευκό και γκρι, ενώ προαιρετικά υπάρχουν και καθίσματα AMG Performance. Επίσης, ξεχωρίζουν οι λευκοί δακτύλιοι των αεραγωγών, οι λευκές ρίγες στις ζώνες και το μαύρο δέρμα στο ταμπλό με γκρι ραφές.

Στο πεδίο του εξοπλισμού, για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων είναι διαθέσιμο και το πακέτο White Art Edition Plus, που περιλαμβάνει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την ειδική έκδοση White Art (μεμονωμένα κοστίζει 1.172 ευρώ στην A-Class) με όφελος για τον αγοραστή.

Έτσι, η Mercedes A 180 d με το πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει όλα τα στοιχεία της έκδοσης White Art, καθώς και κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο Night, προβολείς LED High Performance και το πακέτο καθρεπτών με συνολικό όφελος 1.530 ευρώ. Αντίστοιχα, η GLA 180 d στο πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει και το αυτόματο κιβώτιο 7G DCT με συνολικό όφελος πακέτου 1.920 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμα: 

Για νέο ρεκόρ πωλήσεων πάει η Mercedes-AMG το 2017 

Νέα BMW M8: Πρώτη επίσημη εμφάνιση (+video) 

Τρέμε M3: Έρχεται η Jaguar XE των 600 ίππων! (+video)


Get it on Google Play Download on the App Store