Αναβαθμίσεις για Mercedes C-Class, GLC και GLC Coupe

Η Mercedes έκανε ορισμένες βελτιώσεις και πρόσθεσε νέες εκδόσεις στα μεσαία μοντέλα της C-Class (Saloon, Estate, Coupe και Cabriolet), GLC και GLC Coupe. Σε όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα προσφέρεται προαιρετικά το Smartphone Integration στα ηχοσυστήματα Audio 20 USB και Audio 20 CD. Έτσι τα συμβατά smartphones μπορούν να ενσωματωθούν στο αυτοκίνητο μέσω του Apple CarPlay και Android Auto και να λειτουργούν μέσω φωνητικού ελέγχου, για παράδειγμα. Παράλληλα, στις GLC και GLC Coupe συνδυάζεται και με την κάμερα οπισθοπορείας.


Διαβάστε ακόμη: Φοβερή Mercedes CLK DTM AMG Cabrio με 20.354 χλμ.

Νέο προαιρετικό στοιχείο εξοπλισμού είναι το σπορ σύστημα εξάτμισης για τα μοντέλα C 200, C 200 4MATIC, C 250, GLC 250 4MATIC και GLC 300 4MATIC. Επίσης, ένα ειδικό μοντέλο με σπορ χαρακτήρα είναι διαθέσιμο για τις C-Class Saloon και Estate, το οποίο βασίζεται στην εξωτερική γραμμή AMG Exterior line και Avantgarde για το εσωτερικό. Αυτό εφοδιάζεται με μαύρες 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου 5 ακτινών AMG, μαζί με φώτα LED εξωτερικά, ενώ για το εσωτερικό υπάρχει σπορ επίπεδο τιμόνι και διακοσμητικά από μαύρο ξύλο στην κονσόλα με τμήματα αλουμινίου στις πόρτες. Αυτός ο ειδικός συνδυασμός προσφέρεται με όλους τους κινητήρες (εξαιρούνται τα μοντέλα AMG C 43 και C 63).

Μια νέα προσθήκη στην γκάμα των μοντέλων C-Class Coupe και Cabriolet, είναι το Night Edition, που βασίζεται στο AMG Line και Night Package. Επιπλέον στοιχεία που περιλαμβάνονται είναι 19 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG, μάσκα με σχέδιο διαμαντιών, σπορ επίπεδο τιμόνι και λογότυπο Night Edition στην κεντρική κονσόλα.

Διαβάστε ακόμη: Ανάκληση Mercedes C-Class, E-Class και GLC-Class

Το Style Package είναι νέο για την C-Class Cabriolet και ενισχύει την σπορτίφ εικόνα του εσωτερικού με τις επενδύσεις συνθετικού δέρματος και μικροϊνών σε διχρωμία μαύρου/καφέ με τιρκουάζ ραφές. Το πακέτο Cabriolet Comfort περιλαμβάνει επιπλέον ημιαυτόματο διαχωριστικό στο χώρο αποσκευών. Αυτό επιτρέπει το άνοιγμα της μαλακής οροφής με μια κίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού. Όταν ο διαχωριστής βρίσκεται στην επάνω θέση μετακινείται αυτόματα στην κάτω και έτσι καταργεί το χειροκίνητο κλείσιμο.

Στάνταρ στην C-Class Cabriolet είναι το cruise control με περιοριστή, καθώς και το Rear Seat Safety Package, το οποίο περιλαμβάνει πίσω πλευρικούς αερόσακους και περιοριστές φορτίου στις ζώνες ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμη: 0-265 χλμ./ώρα με Mercedes-AMG S 63 612 hp (video)


Get it on Google Play Download on the App Store