Η νέα Mercedes CLS σε Coupe, Cabrio, AMG και… pickup

Πριν από λίγες μέρες η Mercedes παρουσίασε τη νέα, τρίτης γενιάς CLS, η οποία διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με την προγενέστερη, ωστόσο παραμένει ένα τετράθυρο κουπέ με πολυτελή και δυναμικό χαρακτήρα.


Δείτε ακόμη: Καταργείται η έκπτωση στα πρόστιμα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Μέχρι στιγμής, από το 2003 όταν παρουσιάστηκε η πρώτη CLS, η Mercedes δεν την λάνσαρε σε κάποια άλλη έκδοση αμαξώματος (π.χ. 2θυρη κουπέ ή κάμπριο). Άλλωστε, όσοι ζητήσουν μια πολυτελή κουπέ ή κάμπριο Mercedes θα στραφούν στα μοντέλα E-Class Coupe, E-Class Cabriolet, S-Class Coupe και S-Class Cabriolet.

Για το πώς όμως θα μπορούσε να έμοιαζε η νέα Mercedes CLS σε εκδόσεις Coupe, Cabriolet, AMG, Shooting Brake (υπήρχε η προγενέστερη CLS Shooting Brake) μέχρι και Pickup, μπορούμε να δούμε μέσω των ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων του ανεξάρτητου σχεδιαστή X-Tomi. H Coupe η Cabriolet και η AMG παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον και θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, ενώ η πιο «άκυρη» έκδοση που δεν θα γίνει ποτέ αληθινή είναι η CLS pickup. Άλλωστε τον ρόλο του πολυτελούς «αγροτικού» τον έχει αναλάβει η νέα Mercedes X-Class.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του Honda Civic Type R στην Ελλάδα

Get it on Google Play Download on the App Store