Νέα Mercedes V-Class με ανέσεις και πολυτέλεια… S-Class

Ο αντικαταστάτης του Viano, η ολοκαίνουργια Mercedes V-Class κάνει την επίσημη παρουσία της, περιλαμβάνοντας τόσο επιβατικές εκδόσεις όσο και Van, απευθυνόμενη στο κοινό που θέλει ανέσεις πολυτελούς επιβατικού και τεράστιους χώρους. Εξωτερικά, τα βλέμματα προσελκύει το δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα στα πρότυπα των νεότερων μοντέλων της Mercedes, εν αντιθέσει με το εξαιρετικά λιτό σχεδιαστικά πίσω άκρο, το οποίο παράλληλα θυμίζει μοντέλα άλλης γερμανικής φίρμας.

Η V-Class θα είναι διαθέσιμο με τρία διαφορετικά μήκη αμαξώματος από 4.895 έως 5.730 χιλιοστά, με δύο μεταξόνια και με θέσεις για έως 8 επιβάτες σε ισάριθμα ανεξάρτητα καθίσματα. Εντυπωσιακό για τα δεδομένα της κατηγορίας, είναι το εσωτερικό της νέας Mercedes V-Class με τον πολύ μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή πολυτέλεια στις επιβατικές εκδόσεις. Ο εξοπλισμός είναι φυσικά υπερπλήρης σε κάθε επίπεδο, τόσο σε ανέσεις όσο και σε συστήματα ασφαλείας.

Για την κίνηση της V-Class υπάρχει ο ντίζελ των 2.1 λίτρων σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Την V200 CDI με 136 ίππους και 330 Nm ροπής, την V220 CDI με 163 ίππους και 380 Nm ροπής (5,7 λτ./100 χλμ. κατανάλωση) και την V250 BlueTec με 190 ίππους και 440 Nm ροπής (6,0 λτ./100 χλμ. κατανάλωση). Η ισχυρότερη έκδοση συνδυάζεται στάνταρ με το αυτόματο 7G-TRONIC PLUS κιβώτιο ταχυτήτων με paddles στο τιμόνι, το οποίο προσφέρεται προαιρετικά στα υπόλοιπα μοντέλα.

Get it on Google Play Download on the App Store