Η νέα Mercedes S-Class Coupe είναι το πιο λαμπρό αστέρι!

Η Mercedes S-Class Coupe είναι το νέο αστέρι της γερμανικής μάρκας, η οποία εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερα καλλίγραμμη σχεδίασή της, την απαράμιλλη πολυτέλεια και το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο. Το μήκους 5.027, πλάτους 1.899, ύψους 1.411 και με μεταξόνιο 2.945 χιλιοστών αμάξωμά της είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης πάνω σε τροχούς (διαμέτρου 18 έως 20 ιντσών), που συνδυάζει σε απόλυτη ισορροπία το δυναμισμό με την κομψότητα. Μπορεί να βασίζεται στη νέα σεντάν S-Class, ωστόσο οι εξωτερικές ομοιότητες είναι ελάχιστες.

Αντιθέτως στο τετραθέσιο εσωτερικό της νέας Mercedes S-Class Coupe με τα δύο πίσω ανεξάρτητα καθίσματα η σχεδίαση είναι παρόμοια με εκείνη της «λιμουζίνας», όμως έχει τοποθετηθεί ένα σαφώς πιο σπορ τριάκτινο τιμόνι, ενώ το αναλογικό ρολόι έχει αφαιρεθεί.

Η νέα κορυφαία κουπέ Mercedes, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο εξάμηνο του 2014, αρχικά μόνο στην έκδοση S 500 Coupe με τον V8 biturbo κινητήρα των 4.663 κ.εκ., απόδοσης 455 ίππων και 700 Nm ροπής.

Μεταξύ των σημείων αναφοράς της νέας Mercedes S-Class Coupe είναι και οι 47 κρύσταλλοι Swarovski που υπάρχουν στο σύστημα φωτισμού LED Intelligent Light System, από τους οποίους οι 17 βρίσκονται στα φώτα ημέρας και οι υπόλοιποι 30 στα φλας. Στα τεχνολογικά highlights ανήκει και η επιπλέον λειτουργία στην ανάρτηση MAGIC BODY CONTROL, η οποία επιτρέπει στο αμάξωμα να παίρνει κλίσεις στις στροφές σε αντίθετη φορά από την κανονική, δηλαδή όπως συμβαίνει στις μοτοσικλέτες.

Get it on Google Play Download on the App Store