Νέα Mercedes-AMG C 63 Edition 1 περιορισμένης παραγωγής

Μαζί με τις νέες Mercedes-AMG C 63 και την ακόμα πιο ισχυρή C 63 S, η γερμανική φίρμα θα προσφέρει και την C 63 Edition 1, η οποία θα παραμείνει στην παραγωγή μόνο για τον πρώτο χρόνο. Η εν δυνάμει αγοραστές της κορυφαίας μεσαίας Mercedes θα έχουν τη δυνατότητα να την αποκτήσουν σε όλες τις εκδόσεις (C 63, C 63 S, Sedan και Wagon), ενώ φέρει ορισμένα αποκλειστικά στοιχεία στον εξοπλισμό της.

Η C 63 Edition 1 θα είναι διαθέσιμη και στο μοναδικό χρώμα iridium silver magno, εφοδιάζεται με σφυρήλατες δίχρωμες ζάντες (μαύρο ματ με κόκκινο) διαστάσεων 8.5×19 και 9.5×19 με ελαστικά 245/35 εμπρός και 265/35 πίσω. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και το Night package, το οποίο περιλαμβάνει μαύρους γυαλιστερούς αεραγωγούς εμπρός, καθρέπτες, πλαίσια των παραθύρων, μάσκα και πίσω φιμέ παράθυρα. Επίσης, η Mercedes-AMG C 63 Edition 1 ξεχωρίζει από τις κόκκινες διακριτικές λωρίδες στη μάσκα και στους καθρέπτες, καθώς και από τις –αμφιβόλου αισθητικής- γκρι αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά.

Στο εσωτερικό της κορυφαίας αυτής έκδοσης υπάρχουν τύπου μπάκετ καθίσματα επενδυμένα με δέρμα νάππα και κόκκινες ραφές, flat bottomed τιμόνι, αλουμινένια paddles, κόκκινες ζώνες ασφαλείας και κονσόλα σε απόχρωση κόκκινου – μαύρου.

Get it on Google Play Download on the App Store