Mercedes AMG GT με ασορτί ποδήλατο Rotwild GT S

Το ποδήλατο βουνού Rotwild GT S έχει αναπτυχθεί για την σκληρότερες εκτός δρόμου συνθήκες βάσει των επαγγελματικών προδιαγραφών από τους κορυφαίους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας AMG Rotwild MTB, ενώ είναι εμπνευσμένο από τη νέα Mercedes AMG GT. Το ειδικό αυτό ποδήλατο θα διατεθεί σε μόλις 100 αντίτυπα και συνδυάζει υλικά εξαιρετικής αντοχής και απόδοσης με υπερσύγχρονη τεχνολογία ανάρτησης σε μοναδικό σχεδιασμό.

Χάρη στις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί από την Rotwild, ο μονοκόκ σκελετός είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα, εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή και πολύ χαμηλό βάρος. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το εμπρός ρυθμιζόμενο ψαλίδι της ανάρτησης, ενώ οι κατασκευασμένες από ανθρακόνημα ζάντες των 29 ιντσών κρατούν χαμηλά και αυτές με την σειρά τους τις αναρτώμενες μάζες.

Το εν λόγω mountain bike εξοπλίζεται με ηλεκτρονικό κιβώτιο ταχυτήτων Shimano XTR, που επιτρέπει πολλές εναλλαγές στη σειρά, με μικρές και γρήγορες κινήσεις. Παράλληλα το υδραυλικό δισκόφρενο Formula AMG R1 Racing ζυγίζει μόλις 267 γραμμάρια και είναι από τα ελαφρύτερα της αγοράς.

Το εμπνευσμένο από την AMG GT ποδήλατο Rotwild GT S διακρίνεται και από την ειδική βαφή κίτρινου – μαύρου. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάιο, περιλαμβάνοντας εργαλεία επισκευής, τσάντα μεταφοράς και τρόμπα. Όσο για την τιμή του ποδηλάτου, ανέρχεται στις 9.990 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store