11 νέα μοντέλα Mercedes και smart θα λανσαριστούν το 2017

Γεμάτο από νέες παρουσιάσεις είναι το πλάνο της Mercedes για το 2017, αφού θα λανσάρει 11 μοντέλα. Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η πρώτη pick-up Mercedesμε την πιθανή ονομασία GLT, που θα κάνει την εμφάνισή της προς τα τέλη του 2017. Ήδη η Mercedes δοκιμάζει το εν λόγω μοντέλο σε δημόσιους δρόμους με καμουφλαρισμένο αμάξωμα. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε κάποια στοιχεία για την σχεδίασή του μέσω του επίσημου σκίτσου, ενώ ως βάση θα χρησιμοποιήσει το νέο Nissan Navara. Ωστόσο αναμένεται να διαφοροποιείται από αυτό σημαντικά τόσο στο αμάξωμα, όσο στο εσωτερικό, καθώς και σε ποιότητα – τεχνολογία.

Η νέα Mercedes E-Class θα αποκτήσει μια πλήρη σειρά νέων εκδόσεων μέσα στο 2017, όπως είναι η E-Class Coupe προς τις αρχές μαζί με την crossover E-Class All Terrain και αργότερα την E-Class Cabriolet. Επιπλέον, η S-Class θα δεχτεί την πρώτη της ανανέωση προς τα μέσα του επόμενου έτους.

Η σπορ κουπέ Mercedes-AMG GT R θα αποκτήσει και έκδοση Roadster, καθώς και δύο ακόμα εκδόσεις χωρίς να γίνεται σαφές περί τίνος πρόκειται. Νέο μοντέλο στην γκάμα της Mercedes θα είναι και η GLA Coupe προς τα μέσα του 2017.

Όσο για την smart, η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με τα ηλεκτρικά smart cabrio EV και smart forfour EV, ενώ προς τα τέλη του 2016 θα παρουσιαστεί και το smart fortwo EV. 

Get it on Google Play Download on the App Store