Μεταχειρισμένο Kia Ceed 1.4

Το προγενέστερο Cee’d είναι ένα ολοκληρωμένο μικρομεσαίο αυτοκίνητο με σύγχρονα χαρακτηριστικά, το οποίο διατίθεται σε προσιτές τιμές, ενώ από την αρχική του έκδοση δεν λείπει κάτι ουσιαστικό από τον εξοπλισμό του. Σχεδιαστικά παρουσιάζει ελκυστική εικόνα τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό του, όπου το αφρώδες υλικό που καλύπτει το ταμπλό αναβαθμίζει την ποιότητα. Στα θετικά γνωρίσματα της καμπίνας του Cee’d συγκαταλέγονται οι πολύ καλοί χώροι και εργονομία, ενώ ικανοποιητική κρίνεται και η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ των 340 λτ.

Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς το μικρομεσαίο Kia με τις ανεξάρτητες σε όλους τους τροχούς αναρτήσεις και με την σχετικά σφιχτή ρύθμιση παρουσιάζει πολύ καλή σταθερότητα χωρίς να κουράζει, ωστόσο το τιμόνι και ο επιλογέας των ταχυτήτων έχουν μια σχετική ασάφεια. Στα συν του αυτοκινήτου συγκαταλέγεται και ο δυνατός 1.400άρης κινητήρας των 109 ίππων, ο οποίος είναι ελαστικός και προσφέρει καλές επιδόσεις από στάση και εν κινήσει.

Μέση τιμή (μοντέλο 2007): 5.800 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 255 ευρώ, Τεκμήριο: 3.640 ευρώ

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 6 αερόσακοι, υποβοήθηση τιμονιού, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλ. καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα, a/c και ράδιο CD.

(+): Ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, βασικός εξοπλισμός, επιδόσεις, χώροι επιβατών

(-): Άνεση ανάρτησης, αίσθηση του επιλογέα των ταχυτήτων

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κυβισμός (κ.εκ.) 1.397
Ισχύς (PS/σ.α.λ.) 109/6.200
Ροπή (Nm/σ.α.λ.) 137/5.000
0-100 χλμ./ώρα (δλ.) 11,6
Κατ/λωση (λτ./100 χλμ.) 6,1
Χώρος αποσκευών (λτ.) 340

 

Get it on Google Play Download on the App Store