Ειλικρινής αγγελία Toyota Yaris με 325.000 χλμ.

To Yaris σε όλες τις γενιές του αποτελεί ένα εξαιρετικά δημοφιλές αυτοκίνητο στην Ελλάδα, όχι μόνο ως και καινούργιο αλλά και ως μεταχειρισμένο. Γεγονός που έχει συνδράμει το ισχυρό όνομα της μάρκας και του μοντέλου στον τομέα της αξιοπιστίας, αλλά και γιατί είναι ένα αυτοκίνητο πολύ βολικό στις καθημερινές αστικές διαδρομές.

Μεταχειρισμένα Yaris πωλούνται εκατοντάδες στη χώρα μας, διαφόρων γενεών, ηλικιών, χιλιομέτρων κ.λπ. Εύλογα οι περισσότεροι που ψάχνουν ένα μεταχειρισμένο θέλουν να έχει όσο το δυνατό λιγότερα χιλιόμετρα και να πωλείται στη χαμηλότερη τιμή. Σχετικά με τα χιλιόμετρα οι πελάτες έχουν αναμενόμενα μια δυσπιστία, γιατί γυρίζουν εύκολα και δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Για παράδειγμα, μία από τις πλέον κλασικές απαντήσεις πωλητή, όταν ο αγοραστής ζητάει το book service, είναι ότι έχει… κλαπεί.  Παρόλα αυτά κάποιοι είναι ειλικρινείς και γράφουν ότι το αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο και με ελάχιστα χιλιόμετρα, ενώ επισημαίνουν ότι δεν κυκλοφορεί στην Αθήνα.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η αγγελία (δείτε εδώ) του κ. Τάσου από τις Αχαρνές, ο οποίος πουλάει ένα Toyota Yaris 1.4 D-4D του 2008, με σχεδόν 325.000 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Το αυτοκίνητο θέλει κάποια ψιλομαζεματακια εξωτερικά έχει γραντζουνιες,δάγκωμα σκύλου στον προφυλακτήρα, λείπει ο θόλος ο δεξιός, αλλά είναι ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ… … γι’αυτό και η τιμή είναι αυτή… μηχανικά ΑΡΙΣΤΟ….. Δεκτός κάθε έλεγχος….τα έχω γράψει αναλυτικά για κάποιους ΕΞΥΠΝΟΥΣ…Η τιμη είναι 4500…ΤΕΛΙΚΗ…..Το πουλάω γιατί απαγορεύεται η κυκλοφορία του στην ΑΘΗΝΑ…😤🤬😡 Μην την πατήσει κάποιος που μένει Αθήνα εκτός και αν δεν τον νοιάζει…..»

Get it on Google Play Download on the App Store