Ευκαιρία Ford Focus 1.5 Diesel με 12.820 χλμ.

Στην αγορά των μεταχειρισμένων υπάρχουν μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες. Αρκεί να ξέρετε που να ψάξετε για να βρείτε ποιοτικά αυτοκίνητα, πλούσια εξοπλισμένα, σε άριστη κατάσταση και με λίγα χιλιόμετρα. Μια τέτοια ευκαιρία είναι το λευκό πετρελαιοκίνητο Ford Focus με τους 120 ίππους που σας παρουσιάζουμε, μοντέλο Οκτωβρίου του 2018, με μόλις 12.820 χλμ. στο κοντέρ του.

Μάλιστα ο τυχερός αγοραστής θα απολαύσει και πλούσιο εξοπλισμό, μιας και πρόκειται για την εξοπλιστική έκδοση Business. Έτσι θα έχει στην διάθεσή του 6 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, σύστημα infotainment με οθόνη αφής, air condition, cruise control, hill assist και πολλά ακόμα!

O 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας του Focus διακρίνεται για την εξαιρετική απόδοσή του, με 120 ίππους και πλούσια ροπή 300 Nm που είναι διαθέσιμη μεταξύ 1.750 – 2.250 σ.α.λ. Η δύναμη περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω του πολύ καλού σε αίσθηση και λειτουργία 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Σύμφωνα με την Ford η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 194χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι 3,7 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 93 γρ./χλμ.

Αφήνοντας στην άκρη τα απόλυτα νούμερα, το Ford Focus είναι από τα πλέον fun to drive οικογενειακά μικρομεσαία μοντέλα. Κατορθώνει να συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και ευθυβολία στον αυτοκινητόδρομο, συνδυαστικά με τονισμένη συμπεριφορά στις στροφές. Σε αυτό συμβάλλει το στιβαρό πλαίσιο, η πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης, αλλά και το άμεσο και επικοινωνιακό τιμόνι! Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει το Focus και σε ότι αφορά το εσωτερικό του. Το ταμπλό είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά με πολύ καλή συναρμογή, ενσωματώνοντας παράλληλα και προηγμένα τεχνολογικά στοιχεία. Οι χώροι για τους επιβάτες επίσης ικανοποιούν, όπως και το πορτ μπαγκάζ των 375 λτ.

Το συγκεκριμένο Focus θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center, στην τιμή των 17.490 ευρώ! (Δείτε εδώ την αγγελία)

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store