Κανόνι Hyundai Atos Prime από 90άρη οδηγό

Η Hyundai έχει μακροχρόνια και ισχυρή παράδοση στα αυτοκίνητα πόλης, ξεκινώντας το 1997 με το πρώτο Atos, έως σήμερα με το τρίτης γενιάς i10, το οποίο είναι καλύτερο από ποτέ και δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου. Κάθε μοντέλο ήταν πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα, όπως το ανανεωμένο και τελευταίο Atos Prime.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Hyundai i10 1.0 67 hp

Το συγκεκριμένο που βρήκαμε σε αγγελία, φαίνεται να αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία, αφού έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα, είναι πολύ καλά συντηρημένο και πωλείται σε χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα πρόκειται για μοντέλο του 2005, με μόλις 21.250 χιλιόμετρα και σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση. Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας συνοδεύεται από βιβλίο service, ο ιμάντας χρονισμού αλλάχτηκε στις 15.000 χλμ., όλα τα service έχουν γίνει στην Hyundai και ο πρώην κάτοχός του ήταν γεννημένος το 1931. Προφανώς το οδήγησε ελάχιστα όλα αυτά τα 15 χρόνια, ενώ άφησε μερικές γρατσουνιές στον εμπρός προφυλακτήρα και χτυπήματα στα μαρσπιέ.

Το Hyundai Atos Prime είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση, ευέλικτο, πρακτικό και με καλούς χώρους για τέσσερις επιβάτες και αποσκευές (211 λτ.). Ο κινητήρας των 1.1 λτ. αποδίδει 63 ίππους και 97 Nm ροπής, είναι οικονομικός σε κατανάλωση, έχει το απαραίτητο νεύρο (0-100 χλμ./ώρα σε 15,8 δλ.), αλλά και αισθητό θόρυβο.

Δείτε ακόμα: Η τιμή του νέου Hyundai i10 1.0 T-GDI N Line

Στον εξοπλισμό του, το συγκεκριμένο Atos Prime περιλαμβάνει ABS, αερόσακο οδηγού, air condition, ηχοσύστημα, κεντρικό κλείδωμα και υδραυλικό τιμόνι. Για όσους ενδιαφερόμενους, πωλείται στην τιμή των 2.900 ευρώ από εμπορία στη Γερμανία (για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ την αγγελία).

Get it on Google Play Download on the App Store