Μοναδικό Ford Focus 1.5 Diesel για ασυμβίβαστους

Το όνομα της Ford είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Focus, καθώς μετρά 23 χρόνια από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε και τέσσερις γενιές. Το υπάρχον Focus αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις στη μικρομεσαία κατηγορία, αφού είναι ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς. Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, με ισχύ από 95 έως 280 ίππους.

Με τον πολύ καλό ντίζελ 1.5 λτ. EcoBlue 120 PS και το αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων διατίθεται πλέον μόνο το Focus Active X στην τιμή των 27.852 ευρώ, οπότε όποιος το αναζητήσει στην σπορ έκδοση ST-Line, πλέον θα πρέπει να ψάξει μόνο στα μεταχειρισμένα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που βλέπετε είναι και το μοναδικό στην αγορά, ενώ έχει λίγα χιλιόμετρα και πωλείται σε λογική τιμή.

Αυτό το Focus 1.5 λτ. EcoBlue ST-Line του 2018 με το λαμπερό κόκκινο χρώμα που του ταιριάζει πολύ, τις ανθρακί ζάντες αλουμινίου και το σπορ πακέτο μπορείτε να το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center. Έχει ταξινομηθεί τον Σεπτέμβριο του 2018, το κοντέρ του έχει γράψει 46.000 χλμ. και πωλείται στην τιμή των 21.490 ευρώ (καινούργιο ξεκινούσε από 25.908 ευρώ). Να σημειωθεί ακόμα ότι είναι πρώτο χέρι, συνοδεύεται με εγγύηση, προέρχεται από ελληνική αντιπροσωπεία και έχει βιβλίο service.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται κυριολεκτικά τα πάντα: 6 αερόσακοι συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, αυτόματος κλιματισμός, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, οθόνη αφής 8 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης, αυτόματο παρκάρισμα, head-up display, adaptive cruise control, αισθητήρες βροχής και φωτός και πάρα πολλά ακόμα.

Όσον αφορά τον κινητήρα πετρελαίου EcoBlue των 1.5 λτ. με ισχύ 120 ίππων και με ροπή 300 Nm μεταξύ 1.750 – 2.250 σ.α.λ., συνδυάζεται ιδανικά με το αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων. Οι εναλλαγές των ταχυτήτων γίνονται ομαλά και άμεσα, ο κινητήρας παρουσιάζει πολύ καλό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και επιταχύνει γρήγορα το αυτοκίνητο (0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δλ.), ενώ έχει χαμηλές απαιτήσεις σε καύσιμο (5,6 λτ./100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες). Παράλληλα το αυτοκίνητο ιδιαίτερα σταθερό και αποπνέει ασφάλεια στον οδηγό του, τόσο στις ευθείες όπου «καταπίνει» χιλιόμετρα με χαρακτηριστική άνεση, όπως και σε στροφές, χάρη στην ακλόνητη συμπεριφορά του ακόμα και υπό έντονη πίεση.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store