Πολύ καλό Ford Fiesta 1.4 Titanium με 6.490 ευρώ

Στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορεί να βρει κανείς πολύ καλά μοντέλα με λίγα λεφτά, έτσι ώστε να εξυπηρετηθεί, δίχως να χρειαστεί να ξοδευτεί μια περιουσία. Όσοι λοιπόν ψάχνουν ένα μικρό αλλά αξιόλογο και πλήρως εξοπλισμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε πολύ οικονομική τιμή, τότε το συγκεκριμένο Ford Fiesta 1.4 Titanium αποτελεί σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Είναι πρώτο χέρι με ταξινόμηση τον Οκτώβριο του 2008, ελληνικής αντιπροσωπείας, και συνοδεύεται με βιβλίο service. Πωλείται από τον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center για 6.490 ευρώ, ενώ γίνεται δεκτή ανταλλαγή και πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εξωτερικά και στο εσωτερικό του, δίχως φθορές και χτυπήματα. Συνολικά έχει διανύσει 101.500 χιλιόμετρα, τα οποία ισοδυναμούν με λιγότερα από 8.000 χλμ. το χρόνο.

Από τον εξοπλισμό του δεν λείπει τίποτα, μιας και εφοδιάζεται με ESP, 5 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, ηχοσύστημα, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, συναγερμό, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων κ.λπ. Το εσωτερικό του διαθέτει προσεγμένη ποιότητα με μαλακό πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, ικανοποιητικούς χώρους για τους επιβάτες και 281 λίτρα για τις αποσκευές.

Το μικρό Ford ξεχωρίζει παράλληλα για τα πολύ ισορροπημένα χαρακτηριστικά του στο δρόμο, αφού ακόμα και με τα τωρινά δεδομένα παραμένει ένα ευχάριστο σε οδηγική αίσθηση αυτοκίνητο. Όσον αφορά τον 1.400άρη κινητήρα των 97 ίππων και 128 Nm ροπής, διαθέτει θετικό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές και είναι ελαστικός. Σύμφωνα με τη Ford, προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 12,2 δλ. και μεικτή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store