Σούπερ τιμή για Ford Kuga του 2019 με 0 χλμ.!

Η αγάπη που τρέφουν οι καταναλωτές για τα SUV είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται σε πωλήσεις, αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς (και όχι μόνο), με πρώτα τα μικρομεσαία SUV (C-SUV). Για να αγοράσει κανείς σήμερα ένα καινούργιο C-SUV χρειάζεται τουλάχιστον 25.000 ευρώ για ένα φουλ εξοπλισμένο αυτοκίνητο. Εκτός αν τύχει καμία μεγάλη ευκαιρία, όπως είναι το συγκεκριμένο Ford Kuga. Πρόκειται για το προγενέστερο μοντέλο, ταξινομημένο το Δεκέμβριο του 2019, όμως από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει διανύσει καθόλου χιλιόμετρα και είναι του «κουτιού».

Πρόκειται για την έκδοση Trend με το αποδοτικό και με πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας μηχανικό σύνολο 1.5 λτ. EcoBoost. Ο κινητήρας αυτός αποδίδει 150 ίππους και 240 Nm ροπής, συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων, προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ. και τελική ταχύτητα 195 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις η μεικτή κατανάλωση είναι 7,0 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 164 γρ./χλμ.

Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου Kuga 1.5 λτ. EcoBoost 150 PS Trend περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι τα εξής: 7 αερόσακους, air condition, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ηχοσύστημα με οθόνη 4 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι, προβολείς ομίχλης κ.λπ.

Μεταξύ των σημείων αναφοράς του δημοφιλούς μικρομεσαίου SUV της Ford είναι η πολύ καλή οδική συμπεριφορά σε κάθε διαδρομή, η ευχάριστη οδηγική αίσθηση, η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και οι άνετοι χώροι για 5 επιβάτες και τις αποσκευές τους (456 λτ.).

Αυτό το Ford Kuga (δείτε εδώ την αγγελία) πωλείται στην προνομιακή τιμή των 18.490 ευρώ, συνοδευόμενο με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store