Ταχέως για Toyota Yaris Hybrid του 2018 με 13.403 χλμ.

Το Toyota Yaris αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, τόσο στα καινούργια, όσο και στα μεταχειρισμένα. Ειδικά τα υβριδικά βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ενδιαφερόμενων, γιατί είναι πολύ οικονομικά σε κατανάλωση, δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορούν ελεύθερα στο Δακτύλιο της Αθήνας.

Το συγκεκριμένο Yaris Hybrid Hybrid του 2018 είναι ελάχιστα μεταχειρισμένο, αφού όπως αναφέρει η αγγελία, έχει διανύσει μόλις 13.403 χιλιόμετρα. Επίσης, συνοδεύεται με πλούσιο εξοπλισμό, όπως είναι 7 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, ειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, αυτόματο κλιματισμό, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, ζάντες αλουμινίου κ.λπ. Η τιμή που ζητείται είναι στις 16.300 ευρώ και συνοδεύεται με εγγυήσεις.

Σημείο αναφοράς αποτελεί το υβριδικό σύνολο με τη συνδυαστική ισχύ των 100 ίππων. Αποτελείται από το βενζινοκινητήρα των 1.5 λτ. απόδοσης 75 ίππων και το ηλεκτρικό μοτέρ των 61 ίππων και 169 Nm ροπής. Η δύναμη στέλνεται στους εμπρός τροχούς, μέσω ηλεκτρονικού κιβωτίου e-CVT και η ενέργεια για τον ηλεκτροκινητήρα αποθηκεύεται σε αυτοφορτιζόμενες μπαταρίες νικελίου-υβριδίου μετάλλου. To Yaris Hybrid φτάνει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τα 165 χλμ./ώρα, με μέση πραγματική κατανάλωση (δοκιμής) μόλις 4,4 λτ./100 χλμ. Παράλληλα, το αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση και στους χειρισμούς γενικότερα, χωρίς ωστόσο, να απευθύνεται σε όσους εστιάζουν στην σπορτίφ αίσθηση.

Στο εσωτερικό του, το προγενέστερο Yaris Hybrid διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά και αναβαθμίζεται από την οθόνη του συστήματος πολυμέσων Toyota Touch 2. Η ποιότητα είναι αρκετά καλή, με μαλακό πλαστικό στο εμπρός τμήμα του ταμπλό και ικανοποιητικό φινίρισμα. Οι χώροι του είναι άνετοι για τις μετακινήσεις τεσσάρων επιβατών, ενώ το πορτ μπαγκάζ των 286 λίτρων επαρκεί για μια εκδρομή.

Get it on Google Play Download on the App Store