Το νέο μικρό MG3 που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη

Μαζί με το νέο πρωτότυπο SUV MG CS που κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Σανγκάης παρουσιάζεται και το νέο μικρό MG3, το οποίο έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί στην Αγγλία, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη στα τέλη του 2013. Εξωτερικά το νέο MG3 παρουσιάζει ενδιαφέρουσα σχεδίαση κυρίως στο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματός του με το σπορτίφ ύφος. Στο πλαϊνό τμήμα κυριαρχεί το έντονο νεύρο στο ύψος των «ώμων» και πίσω ξεχωρίζουν τα κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα, θυμίζοντας τις παλαιότερες γενιές του Fiat Punto.

Στο εσωτερικό του MG3 οι καμπύλες επιφάνειες αφθονούν, ενώ σε συνδυασμό με τους στρογγυλούς αεραγωγούς το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο με νεανικούς τόνους. Μάλιστα η αγγλική φίρμα ισχυρίζεται ότι το μήκους 4.015 χλστ., πλάτους 1.728 χλστ., ύψους 1.520 χλστ. και με μεταξόνιο 2.520 χλστ. MG3 προσφέρει άνετους χώρους για τους επιβάτες, όπως άλλωστε φαίνονται και από την σχετική φωτογραφία.  

Τέλος, το MG3 εφοδιάζεται με έναν 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων VTi-TECH, ισχύος 105 ίππων με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Περισσότερα τεχνικά στοιχεία αναμένονται προς τα μέσα του έτους, όταν αρχίσει η παραγωγή του αυτοκινήτου στο εργοστάσιο του Birmingham.   

Get it on Google Play Download on the App Store