Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 4MOTION μεταχειρισμένο

Μία από τις πληρέστερες προτάσεις στην κατηγορία των μεταχειρισμένων μικρομεσαίων 4κίνητων SUV είναι και το Tiguan 1.4 TSI 150 PS 4MOTION με την σύγχρονη παράλληλα εμφάνιση. Στο εσωτερικό του διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και την αντιστοίχου επιπέδου εργονομία και θέση οδήγησης. Από πλευράς χώρων είναι σε θέση να μετακινήσει μια 4μελή οικογένεια δίχως να χρειαστούν παραχωρήσεις αν και το πορτ μπαγκάζ των 360 λτ. (αυξάνεται μέσω του συρόμενου πίσω καθίσματος) είναι μικρό για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Πολύ ισορροπημένο παρουσιάζεται και στο δρόμο ανεξαρτήτως διαδρομής, προσφέροντας υψηλά περιθώρια πρόσφυσης, άνεση και καλή οδηγική αίσθηση. Ο 1.4 TSI κινητήρας των 150 ίππων είναι ελαστικός από τις χαμηλές στροφές, ανεβάζει με προθυμία ρυθμούς και επιταχύνει σβέλτα, ωστόσο στις υψηλές στροφές πέφτει η απόδοσή του και η κατανάλωσή του είναι ανεβασμένη.

Τετρακίνηση: Πολύδισκος ηλεκτροϋδραυλικός συμπλέκτης Haldex, ο οποίος μεταφέρει από το 90% της ροπής στον εμπρός άξονα, έως το 100% στον πίσω. Μέσω του διακόπτη «off road» ενεργοποιείται η υποβοήθηση κατάβασης, επιτυγχάνεται καλύτερος καταμερισμός της ροπής, το ABS γίνεται λιγότερο «ευαίσθητο» και τίθεται σε λειτουργία η υποβοήθηση ανάβασης.

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 6 αερόσακοι, 4 ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, ράδιο cd, κλιματισμός και ζάντες αλουμινίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.390 κ.εκ., Ισχύς: 150/5.800 ps/σ.α.λ., Ροπή: 240/1.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 9,6 δλ., Τελική ταχύτητα: 192 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 8,0 λτ./100 χλμ.

(+): Ποιότητα, οδική συμπεριφορά, εξοπλισμός, ικανή τετρακίνηση, επιδόσεις, άνεση

(-): Κατανάλωση, δύναμη κινητήρα στις υψηλές στροφές, μικρός χώρος αποσκευών

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store