Suzuki Grand Vitara 1.6 3d μεταχειρισμένο

Το Grand Vitara με το 3θυρο ελκυστικής σχεδίασης αμάξωμα εφοδιάζεται αποκλειστικά με τον 1.6 λίτρων κινητήρα και με μόνιμη τετρακίνηση χωρίς επιλογές. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο κινεί το αμάξωμα σε ικανοποιητικούς ρυθμούς, αλλά σε ρυθμούς ταξιδιού κουράζει με τον θόρυβό του, οι επιδόσεις είναι μέτριες και η κατανάλωση υψηλή.

Η οδική συμπεριφορά του Grand Vitara με το κοντό αμάξωμα χαρακτηρίζεται σταθερή σε κάθε περίπτωση χάρη και στη μόνιμη τετρακίνηση. Παράλληλα η ανάρτηση εξασφαλίζει αρκετά καλή άνεση και εκτός δρόμου όπου οι ικανότητές του περιορίζονται από την απουσία κοντών σχέσεων μετάδοσης.

Ευχάριστη είναι η εικόνα στο εσωτερικό του Grand Vitara, το οποίο εμπνέει στιβαρότητα και τα σκληρά πλαστικά καλής ποιότητας είναι γεροδεμένα. Από πλευράς χώρων 4 ενήλικα άτομα θα μετακινηθούν με ικανοποιητικές ανέσεις, ωστόσο για τις αποσκευές υπάρχουν μόλις 184 λίτρα.

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 2 αερόσακοι, 2 ηλ. παράθυρα, ράδιο cd και air condition.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.598 κ.εκ., Ισχύς: 106/5.900 ps/σ.α.λ., Ροπή: 145/4.100 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 14,4 δλ., Τελική ταχύτητα: 160 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 8,7 λτ./100 χλμ.

(+): Εκτός δρόμου ικανότητες, σχεδίαση, αξιοπιστία

(-): Επιδόσεις, κατανάλωση, θόρυβος κινητήρα, χώρος αποσκευών

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store