Skoda Yeti 1.8 TSI 4×4 μεταχειρισμένο

Το Skoda Yeti στην έκδοση με την 4κίνηση και τον 1.8 TSI αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πλήρη μικρομεσαία SUV, αφού παρουσιάζει ελκυστική εμφάνιση, εφοδιάζεται με δυνατό κινητήρα και διαθέτει πολυχρηστικά χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό του το ταμπλό καλύπτεται από αφρώδες υλικό με ευχάριστη υφή, ενώ και τα σκληρά πλαστικά ικανοποιούν όπως ισχύει αντίστοιχα και με την συναρμολόγηση.

Επιπλέον είναι σε θέση να φιλοξενήσει με άνεση 4 ενήλικα άτομα μαζί με τις αποσκευές τους. Την πρακτικότητά του ενισχύουν τα πίσω καθίσματα που χωρίζονται σε τρία τμήματα, είναι συρόμενα σε μια διαδρομή 80 χλστ., αναδιπλώνονται πλήρως και αφαιρούνται διαμορφώνοντας την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ από τα 405 έως τα 1.760 λτ. Πολύ καλή είναι και η οδική συμπεριφορά του Yeti 1.8 TSI 4×4 σε κάθε διαδρομή τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.

Τετρακίνηση: Πολύδισκος συμπλέκτης Haldex 4ης γενιάς τοποθετημένος δίπλα στο πίσω ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η κατανομή της ροπής μεταβάλλεται από 96% στους εμπρός τροχούς μέχρι  και 90% στον πίσω άξονα. Μέσω του διακόπτη Off Road που βρίσκεται στην κονσόλα ενεργοποιείται το σύστημα υποβοήθησης κατάβασης (Hill Hold Control), ρυθμίζεται διαφορετικά το πίσω διαφορικό και η απόκριση του κινητήρα για την αποφυγή του σπιναρίσματος) και το ABS γίνεται λιγότερο «ευαίσθητο».

Αρχικός εξοπλισμός: ASR, 4 αερόσακοι, 4 ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέπτες, ράδιο cd, airconditionκαι ζάντες αλουμινίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.798 κ.εκ., Ισχύς: 160/4.500 ps/σ.α.λ., Ροπή: 250/1.500 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 8,4 δλ., Τελική ταχύτητα: 200 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 8,0 λτ./100 χλμ.

(+): Οδική συμπεριφορά, επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής, πολυχρηστικά χαρακτηριστικά, θέση οδήγησης, ικανή τετρακίνηση

(-): Κατανάλωση

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store