Fiat Panda 1.2 4×4 μεταχειρισμένο

Το μικρότερο και από τα πιο οικονομικά εκτός δρόμου μεταχειρισμένα 5θυρα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κανείς είναι το Panda 4×4 με τον 1.200άρη κινητήρα. Μάλιστα στην έκδοση Climbing ξεχωρίζει από τους προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, τις ζάντες αλουμινίου και άλλα στοιχεία που το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό.

Το τετρακίνητο Panda είναι σε θέση να κινηθεί με ευκολία σε χωμάτινες διαδρομές με τα όρια να τίθενται κυρίως από την χαμηλή ισχύ και ροπή κυρίως του κινητήρα των 1.2 λτ. ο οποίος είναι λίγος για το αυτοκίνητο και προσφέρει αργές επιταχύνσεις. Ωστόσο, χάρη και στην τετρακίνηση το Panda 4×4 διαθέτει πολύ καλή οδική συμπεριφορά, ενώ παράλληλα διακρίνεται για την προσεγμένη του ποιότητα και τους καλούς χώρους με βάση τα δεδομένα της κατηγορίας του.

Τετρακίνηση: Δύο διαφορικά και ένα σύστημα συνεκτικής μεταφοράς της ροπής (Viscous Coupling) που αναλαμβάνει να μεταφέρει ροπή στο πίσω διαφορικό όποτε παρατηρηθούν απώλειες πρόσφυσης σε ποσοστό από 2% έως 50%.

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 2 αερόσακοι, 2 ηλ. παράθυρα και air condition.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.242 κ.εκ., Ισχύς: 60/4.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 102/2.500 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 20,0 δλ., Τελική ταχύτητα: 145 χλμ./ώρα, Μεικτή κατανάλωση: 6,6 λτ./100 χλμ.

(+): Εκτός δρόμου ικανότητες, εμφάνιση (το Climbing), ευελιξία, πρακτικότητα, οδική συμπεριφορά

(-): Απόδοση κινητήρα, επιδόσεις

Δείτε ακόμα: Αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Get it on Google Play Download on the App Store