SEAT Ibiza 1.4 75 PS

Σε χαμηλές τιμές προσφέρεται το Ibiza του 2008, το οποίο αφορά το προγενέστερο και ανανεωμένο μοντέλο. Εξωτερικά το καμπύλο αμάξωμά του εμφανίζει δυναμικό ύφος κυρίως εμπρός με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα στον προφυλακτήρα, ωστόσο ο θάλαμος επιβατών του είναι λιτός αισθητικά αλλά με καλή ποιότητα και χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές.

Η στιβαρότητα του πλαισίου του γίνεται αμέσως αντιληπτή κατά την κίνηση του SEAT Ibiza, ενώ σε συνδυασμό με τις σχετικά σφιχτές σε ρύθμιση αναρτήσεις παρουσιάζει ασφαλή οδική συμπεριφορά ανεξαρτήτως ταχύτητας χωρίς να επιβαρύνεται η προσφερόμενη άνεση. Ουδέτερες αντιδράσεις και αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης εμφανίζει ακόμα και σε πιεσμένους ρυθμούς, όπου το τιμόνι διαθέτει μια σχετική ασάφεια και δεν έχει το επιθυμητό βάρος. Τέλος, ο κινητήρας των 1.4 λίτρων απόδοσης 75 ίππων εμφανίζει πολιτισμένη λειτουργία και καλή ελαστικότητα από τις χαμηλές στροφές, χωρίς οι επιδόσεις που προσφέρει να ξεπερνούν το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

(+) Οδική συμπεριφορά, σχεδίαση, χώροι, στιβαρότητα πλαισίου

(-) Ελαφριά αίσθηση τιμονιού, απόδοση και θόρυβος κινητήρα

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 4 αερόσακοι, υποβοηθούμενο τιμόνι, 2 ηλ. παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, a/c και ηχοσύστημα.

Μέση τιμή (μοντέλο 2008): 5.200 ευρώ/Τέλη κυκλοφορίας: 240 ευρώ/Τεκμήριο: 3.640 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.390 κ.εκ., Ισχύς: 75/5.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 127/3.800 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 13,2 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 6,5 λτ./100 χλμ. (εργοστασιακές μετρήσεις)

Δείτε πατώντας εδώ: απαραίτητοι έλεγχοι μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Get it on Google Play Download on the App Store