Opel Corsa 1.2


Το Corsa του 2008 προσφέρεται σε ελκυστικές τιμές με τον οικονομικό κινητήρα των 1.2 λίτρων και αποτελεί μια ελκυστική συνολικά πρόταση. Σε επίπεδο ποιότητας του εσωτερικού, τα σκληρά πλαστικά στο ταμπλό και σε επιμέρους επιφάνειες δείχνουν στιβαρά, όμως στην συναρμογή υπάρχουν ατέλειες. Μεταξύ των θετικών γνωρισμάτων του μικρού Opel περιλαμβάνονται οι άνετοι διαθέσιμοι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις αποσκευές (285 λίτρα).

Στις αστικές μετακινήσεις, θα εκτιμηθούν το ελαφρύ τιμόνι και η καλή ελαστικότητα του δυνατού κινητήρα των 1.2 λτ. απόδοσης 80 ίππων. Παράλληλα, στο δρόμο το μικρό Opel αποπνέει συμπαγή αίσθηση και διαθέτει αρκετά καλή οδική συμπεριφορά, ωστόσο το σε πιο γρήγορους ρυθμούς θα αναζητηθεί περισσότερο βάρος από το τιμόνι, ενώ στα μείον ανήκει και ο μέτριας αίσθησης επιλογέας των ταχυτήτων. 

(+) Χώροι για επιβάτες και αποσκευές, οδική συμπεριφορά, απόδοση κινητήρα, κατανάλωση

(-) Ατέλειες στην συναρμογή του εσωτερικού, αίσθηση τιμονιού και επιλογέα ταχυτήτων

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, 4 αερόσακοι, υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα, εμπρός ηλ. παράθυρα, ράδιο CD και a/c.

Μέση τιμή (μοντέλο 2008): 5.500 ευρώ/Τέλη κυκλοφορίας: 135 ευρώ/Τεκμήριο: 3.220 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.229 κ.εκ., Ισχύς: 80/5.600 ps/σ.α.λ., Ροπή: 110/4.000 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 13,9 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 5,6 λτ./100 χλμ. (εργοστασιακές μετρήσεις)

Δείτε πατώντας εδώ: Απαραίτητοι έλεγχοι μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Get it on Google Play Download on the App Store