Toyota Auris HSD




Η νέα 2η γενιά του Auris στην υβριδική έκδοση HSD παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου τόσο εκτός όσο και εντός πόλεως, όπου παράλληλα μπορεί να κινηθεί σε κοντινές αποστάσεις και σε χαμηλές ταχύτητες μόνο με την ηλεκτροκίνηση. Την τροφοδοσία του Auris HSD αναλαμβάνει το γνωστό από το προγενέστερο μοντέλο υβριδικό μηχανικό σύνολο με τον βενζινοκινητήρα των 1,8 λτ. και τον ηλεκτροκινητήρα, το οποίο έχει βελτιωθεί έτσι ώστε να προσφέρει πιο ομαλή επιτάχυνση. Επιπλέον έχουν μειωθεί η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 χάρη στην βελτίωση του αεροδυναμικού συντελεστή και στη μείωση του συνολικού βάρους του αυτοκινήτου.

Το νέο Toyota Auris HSD ξεχωρίζει και για τη δυναμική και ελκυστική του σχεδίαση μέσα – έξω με το υβριδικό να εμφανίζει πιο δυναμικό στιλ σε σχέση με τα «συμβατικά». Επιπλέον το εσωτερικό του είναι ποιοτικό και ευρύχωρο, ενώ ο χώρος αποσκευών των 360 λτ. (έναντι 279 λτ. του προγενέστερου) είναι πλέον αρκετός. Παράλληλα, η τιμή παρέμεινε αμετάβλητη παρά την αλλαγή του μοντέλου και ο εξοπλισμός που προσφέρει είναι πλήρης.

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 7 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός-πίσω, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, ηλ. καθρέπτες, κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου και σύστημα πολυμέσων.

Τιμή από: 22.350 ευρώ (με την έκπτωση των 640 ευρώ), Τεκμήριο: 7.600 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.798 κ.εκ., Συνδυαστική ισχύς: 136/5.200 ps/σ.α.λ., Ροπή βενζινοκινητήρα: 142/4.000 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 10,9 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 3,8 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 87 γρ./χλμ. 

Get it on Google Play Download on the App Store