Renault Twingo 1.2 Trend




Μετά την τελευταία ανανέωση, το Twingo απέκτησε περισσότερο στιλ και προσωπικότητα χάρη στο πιο δυναμικής σχεδίασης, μοντέρνο και εμφατικό εμπρόσθιο τμήμα του. Σε αυτό κυριαρχούν τα νέα ελλειπτικά φωτιστικά που ακουμπούν επάνω στους μεγάλους και στρογγυλούς προβολείς ομίχλης. Ελκυστική σχεδίαση παρουσιάζει με την σειρά του και το εσωτερικό με τις πολλές καμπύλες επιφάνειες, τους ζωηρούς χρωματισμούς και τον χαρακτηριστικό πίνακα οργάνων στο κέντρο του ταμπλό. Τον πρακτικό χαρακτήρα του Twingo τονίζουν με την σειρά τους οι πολύ καλοί χώροι για τέσσερις επιβάτες και τα πίσω ανεξάρτητα και συρόμενα καθίσματα, που διαμορφώνουν την χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ από 165 έως 959 λτ.

Η πολύ καλή οδική συμπεριφορά ανήκει και αυτή με την σειρά της στα πλεονεκτήματα του Twingo, ενώ την ίδια στιγμή είναι άνετο στους γεμάτους ανωμαλίες δρόμους. Λιγότερο ικανοποιητική είναι η αίσθηση του κιβωτίου ταχυτήτων με τις μεγάλες διαδρομές και του ελαφριού τιμονιού. Η ανανέωση που δέχτηκε το Twingo συνοδεύτηκε και από σημαντική μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2, μέσω κυρίως των πιο μακριών σχέσεων του κιβωτίου ταχυτήτων του 1.2 λίτρων κινητήρα με τους 75 ίππους, γεγονός που -αναμενόμενα- επηρέασε αρνητικά τις επιδόσεις και την ζωντάνια του, σε σχέση με το προ ανανέωσης Twingo.

Εξοπλισμός: 4 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, air condition, ηλ. καθρέπτες και ράδιο CD.

Τιμή: 9.790 ευρώ

Τέλη κυκλοφορίας: 93,6 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.149 κ.εκ., Ισχύς: 75/5.500 ps/σ.α.λ., Ροπή: 107/4.250 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 12,3 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 4,5 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 105 γρ./χλμ. 

Get it on Google Play Download on the App Store